Όροι Χρήσης

Διακριτικός Τίτλος : IQ ELECTRONICS

ΧΟΝΔΡΙΚΟ - ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ  ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 330 ΚΑΙ ΚΟΡΥΤΣΑΣ 1 ΤΚ 12243 ( 2ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ )  ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΟ ΚΟΡΥΤΣΑΣ 1

ΑΦΜ :  121027993           ΔΟΥ :  ΑΙΓΑΛΕΩ

ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ :  149085601000

 

Για τις προωθητικες ενεργειες κατασήματος  προσφέρονται δώρα για αγορές συσκευών , σε περίπτωση που κάποιο απο τα δώρα εξαντληθεί το κατάστημα ενδέχεται να το αντικαταστήσει με άλλο ίσης αξίας.

 

Στο πλαίσιο διενέργειας συναλλαγών από απόσταση (ενδεικτικά: Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει)

Το www.iqi.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει ως σκοπό την πώληση κινητών τηλεφωνών και συναφών προιόντων. Η αποδοχή των όρων που αναφέρονται παρακάτω καθιστούν υπεύθυνο τον αγοραστή ως προς την ανάγνωση και την κατανόηση της συμφωνίας που αποδέχεται. Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση ή συμπληρωματική πληροφορία για τους όρους αποστολής, πληρωμών και εγγύησης το www.iqi.gr δεν φέρει καμία ευθύνη εκτός εάν υπάρξει γραπτή ερώτηση από τον αγοραστή.
Οι τιμές των προϊόντων στο www.iqi.gr βρίσκονται κοντά σε κάθε προιόν και σε ευανάγνωστη θέση. Εαν και εφόσον η εταιρεία κρίνει απαραίτητο, οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.(24%). Ο αγοραστής με την επιβεβαίωση της παραγγελίας οριστικοποιεί ότι θα παραλάβει το προϊόν στην τιμή που αποδέχτηκε ακόμα κι αν τροποποιηθεί η τιμή του προϊόντος σε μέλλοντα χρόνο. Σε περίπτωση λάθους καταχώρησης ως προς την τιμή του προϊόντος το www.iqi.gr θα ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή και διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του. Η παραγγελια σας μπορει να δεσμευτεί για το διάστημα 2 Εργάσιμων ημερών εκτός και αν προηγηθεί συνεννόηση με το καταστημα.
Δικαίωμα παραγγελίας έχουν ενήλικα άτομα. Σε περίπτωση που τα στοιχεία που δόθηκαν δεν είναι αληθή το www.iqi.gr δε φέρει καμία ευθύνη και επιβαρύνει τον αγοραστή με τα έξοδα αποστολής του προιόντος. Η παραγγελία ισχύει αφότου συμπληρωθούν τα απαιτούμενα πεδία στην φόρμα ηλεκτρονικής παραγγελίας του www.iqi.gr. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρέπει απαραιτήτως ο καταναλωτής να διαβάσει, να κατανοήσει και να αποδεχθεί τους όρους χρήσης. Μερική ή/και ολική ακύρωση ή αλλαγή της παραγγελίας γίνεται μόνο αφού έχει ενημερωθεί έγκαιρα το www.iqi.gr με αποστολή email στο sales@iqi.gr πριν την παραλαβή του αντικειμένου από την εταιρεία courier. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο αγοραστής επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής από και προς το κατάστημα, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης εταιρείας courier. Σε περίπτωση λάθους καταχώρησης ως προς το απόθεμα του προϊόντος το www.iqi.gr θα ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή ώστε να ακυρωθεί ή τροποποιηθεί η παραγγελία του.
Tα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων καθορίζονται από την εκάστοτε κατασκευάστρια εταιρεία. Οι παραγγελίες δίνονται στο αρμόδιο τμήμα πωλήσεων του www.iqi.gr, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη διάθεση και αποστολή των προϊόντων. Ο αγοραστής, οφείλει να ενημερώνεται σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που παραγγέλνει. Οποιαδήποτε ενημέρωση εκ μέρους του ηλεκτρονικού μας καταστήματος που αφορά τεχνικές ή άλλες πληροφορίες, γίνεται με κάθε επιφύλαξη.
Το κόστος και η ευθύνη μεταφοράς των προϊόντων επιβαρύνουν κατά αποκλειστικότητα την εταιρεία ( www.iqi.gr ). Ο πελάτης δεν φέρνει καμμία ευθύνη ως προς την ακεραιότητα των προϊόντων κατά την μεταφορά τους. Το ύψος των εξόδων μεταφοράς ορίζεται από την εκάστοτε συνεργαζόμενη εταιρεία και επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον αγοραστή. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 1 ημέρα από τη στιγμή παραλαβής από την εταιρεία διανομής και μπορεί να μεταβληθεί έως 3 ημέρες ανάλογα με την χιλιομετρική απόσταση. Σε περίπτωση ειδικών συνθηκών (απεργίες, φυσικές καταστροφές, αργίες κλπ.) το www.iqi.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση παράδοσης του προϊόντος. Η εταιρεία www.iqi.gr απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη σε περίπτωση κλοπής, φθοράς προϊόντων ή συσκευασιών κατόπιν της παράδοσης του προϊόντος στον αγοραστή ή εκπρόσωπό του ή μεταφορική εταιρεία.
Αν δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος πληρωμής, τότε αυτόματα εννοείται αντικαταβολή με την παράδοση.
Οι τρόποι πληρωμών είναι οι εξής:
•    α) Εξόφληση και παραλαβή από τα γραφεία της “iqi” στην  Ιερα Οδος 330, (2ος Οροφος) Αιγαλεω (κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού).
•    β) Μέσω αντικαταβολής κατά την παράδοση από την συνεργαζόμενη εταιρεία courier.
•    γ) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, Ο αγοραστής είναι υποχρεωμένος να αποστείλει το καταθετήριο με το ονοματεπώνυμο με email (sales@iqi.gr) ώστε να επιβεβαιωθεί και να ολοκληρωθεί η παραγγελία. Η διαδικασία αποστολής ξεκινά σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα που παρελήφθη το ονομαστικό καταθετήριο από το www.iqi.gr

Η υπαναχώρηση είναι το δικαίωμα σύμφωνα με το οποίο ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και αναίτια, και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Η προθεσμία αυτή ισχύει σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ σε περίπτωση που ο καταναλωτής δεν έχει ενημερωθεί προηγουμένως για το δικαίωμά του αυτό, τότε η προθεσμία αυτή επεκτείνεται στους 12 μήνες. Μερικες κατηγοριες προιοντων δεν γινεται να επιστραφουν σε περιπτωση που εχει παραβιαστει η ταινια ασφαλειας ( προιοντα Apple , κινητα τηλεφωνα , Κονσολες  και αλλα )

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο αν τα προϊόντα που πρόκειται να επιστραφούν είναι σφραγισμένα, δεν έχουν τεθεί σε λειτουργία και είναι στην κατάσταση που παρελήφθησαν. Θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολογίου εντός 10 εργάσιμων ημερών από την αναγραφόμενη ημερομηνία του εκάστοτε παραστατικού. Σε τυχόν παραλαβή από τον αγοραστή ελαττωματικού προϊόντος ισχύουν οι παρακάτω όροι:
•    Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί από τον πελάτη στο κατάστημα (Ιερα Οδος 330, (2ος Οροφος) Αιγαλεω ) εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του, με την πλήρη συνοδευτική συσκευασία του και το παραστατικό αγοράς.
•    Η αδυναμία λειτουργίας του προϊόντος πρέπει να οφείλεται σε ελάττωμα του κατασκευαστή και όχι σε βλάβη που προκλήθηκε από κακή χρήση του προϊόντος, όπως για παράδειγμα και όχι αποκλειστικά από πτώση, λειτουργία εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή, επέμβαση στο εσωτερικό του από μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς κτλ.
•    Για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αλλαγή του προϊόντος πρέπει πρώτα να ελεγχθεί από την επίσημη αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένο service, καθώς το κατάστημα δεν διαθέτει τεχνικό τμήμα ώστε να πιστοποιηθεί η αδυναμία λειτουργίας του προϊόντος.
•    Σε περίπτωση που δεν υπάρχει επαρκές απόθεμα για την αντικατάσταση του προϊόντος, το www.iqi.gr μπορεί να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο ιδίων ή ανώτερων τεχνικών προδιαγραφών ή αναγραφόμενης τιμής ή να προχωρήσει σε επιστροφή των χρημάτων στην αρχική τιμή αγοράς στον πελάτη. Ολα τα προιοντα καλυπτονται μονο απο την επισημη αντιπροσωπεια της εκαστοτε εταιρειας και το χρονικα διαστημα καθως και οι οροι αναφερονται στον ιστοτοπο τους. Το καταστημα iqi σε καμια περιπτωση δεν καλυπτει με εγγυηση καταστηματος κανενα προιον. Τα προιοντα Apple δεν εχουν την δυνατοτητα της αντικαταστασης DOA καθως μονο η αντιπροσωπεια μπορει να προβει σε αντικατασταση εφοσον το κρινει απαραιτητο. Η 2ετη εγγυηση βαση Ευρωπαικης νομοθεσιας ισχυει κατοπιν αιτηματος του πελατη στην αντιπροσωπεια και ποια εξοδα αποστολης η τεχνικου ελεγχου προκυπτουν επιβαρυνουν παντα τον πελατη.
Σε περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων, το κατάστημα δεν επιστρέφει χρήματα, αλλά πιστώνει το ακριβές ποσό στην αμέσως επόμενη παραγγελία.

Για προιοντα τα οποια δεν υπαρχει καλυψη απο καποιο επισημο αντιπροσωπο στην Ελλαδα η προιοντα Apple τα οποια δεν εχουν δυνατοτητα DOA ο πελατης αναλαμβανει οποια εξοδα αποστολης υπαρχουν σε περιπτωση ελλατωματος του προιοντος και εχει την δυνατοτητα να επιλυσει οποια διαφορα μονο με την επισημη αντιπροσωπεια. Μετα το διαστημα των 15 εργασιμων ημερων για ολα τα προιοντα ανεξαιρέτως υπευθηνη ειναι μονο η αντιπροσωπεια της εκαστοτε εταιρειας η οποια βρισκεται στην Ελλαδα η στο εξωτερικο. Το καταστημα δεν εχει υποχρεωση να αποστελει προιοντα προς τις αντιπροσωπειες καθως αυτο ειναι αποκλειστικη ευθηνη του αγοραστη. 


Για την επίλυση διαφορών στη συναλλαγή που γίνεται μεταξύ www.iqi.gr και του εκάστοτε αγοραστή αρμόδια είναι μόνο τα δικαστήρια Αθηνών και ισχύει η νομοθεσία της Ελλάδος.

Για την έναρξη οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό κατάστημα www. iqi.gr, είναι απαραίτητη από πλευράς σας η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων, τα οποία χρησιμεύουν κυρίως για λόγους ασφαλείας. Τα στοιχεία που απαιτείται να γνωστοποιηθούν είναι τα εξής:
•    Ονοματεπώνυμο
•    Αριθμός τηλεφώνου
•    Διεύθυνση
•    Ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου
Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου απαιτούνται ακόμη:
•    ΑΦΜ
•    ΔΟΥ
•    Επωνυμία
•    Επαγγελαματική Δραστηριότητα

• Πνευματικά δικαιώματα

Τα δεδομένα που δίνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www. iqi.gr δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα και δε χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πέραν της ολοκλήρωσης της αγοράς των προϊόντων που επιθυμείτε, εκτός κι αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή.

Στο site περιλαμβάνονται υλικό, trademarks, service marks, trade dress και άλλο περιεχόμενο που ανήκει στην iqi.gr και προστατεύεται από το Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα του site (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματικής ιδιοκτησία της igi.gr. και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας. Η εμφάνισή του στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

•    Ο καταναλωτής έχει προθεσμία δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών για να υπαναχωρήσει, αν έχει κάνει αγορές εξ αποστάσεως, χωρίς να αναφέρει τούς λόγους και με μοναδική επιβάρυνση τη δαπάνη επιστροφής του προϊόντος η οποια κυμαινεται απο 7% εως και 15% της αξιας αγορας . Ο προμηθευτής, από την πλευρά τον, οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής) εντός δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποίαν ενημερώθηκε από τον καταναλωτή ότι αυτός υπαναχωρεί. Αν ο προμηθευτής δεν έχει ενημερώσει τον καταναλωτή για το δικαίωμα υπαναχώρησης, τότε η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 12 μήνες μετά την κανονική προθεσμία των δεκατεσσάρων ημερών.

Ασφάλεια Συναλλαγών

• Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

Η iqi.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128-bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet. 

•    Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.iqi.gr οφείλει να έχει παραδώσει το προϊόν μέσα σε 30 ημέρες από την παραγγελία του, εκτός κι αν έχει συμφωνηθεί άλλη ημερομηνία παραλαβής.

Με την ΓΓΚ μπορείτε  να επικοινωνήσετε:

1. Ταχυδρομικά (Γενική Γραμματεία Καταναλωτή - Πλ. Κάνιγγος, 10181 Αθήνα)

 

2. Μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (1520@efpolis.gr)

Τελευταία Μοντέλα

Ολα τα τελευταία μοντέλα εδώ!

Καταπληκτικές Τιμές

×

Καταπληκτικές Τιμές

Οι πιο χαμηλές τιμές της αγοράς!

Εγγύηση

×

Εγγύηση

100% εγγύηση σέ όλα τα προϊόντα

Ποιότητα

×

Ποιότητα

Κορυφαία ποιότητα προϊόντων

×
×
×
×