Έκδοση Τιμολογίων βάση άρθρου 39Α

Προσοχη !!! Οπως ενημερωθείτε προσεκτικά για την παρακάτω διαδικασία ουδεμία εξαίρεση , παρατυπία δεν θα γινεται αποδεκτή !!!  Η εκκίνηση της διαδικασίας απο εσάς σημαίνει την πλήρη αποδοχή των παρακάτω ορων. Η αίτηση θα γίνεται αποκλειστικά μέσω email. Στο info@iqi.gr

 

Δεν πρεπει να καταχωρηθει παραγγελια, Αποστολη των δικαιολογητικων καθως και το προιον που σας ενδιαφερει στο email , κατοπιν ελεγχου θα ανοιχθει παραγγελια και θα σας αποσταλουν ηλεκτρονικα τα στοιχεια της ​ !!!

 

  • Σας ενημερώνουμε πως η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του λιανικού και χονδρικού εμπορίου σε περίπτωση που η αγορά σας προορίζεται προς μεταπώληση θα πρέπει να ανοίξετε καρτέλα πελάτη χονδρικής. Σε περιπτωση ανιχνευσης δραστηριοτητας πωλησεων Ηλεκτρονικων ειδων - Τηλεπικοινωνιων η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αυτόματα. 

 

  • Για την έκδοση τιμολογίου θα πρέπει να ακολουθηθεί η παρακάτω διαδικασία. Σε περιπτωση που δεν εχετε τιμολογηθει στο παρελθον απο την εταιρεια μας.
    Μας αποστέλλεται ( μέσω e-mail )  τα έξης έγγραφα:

 

 

  •     Προσωποποιημένη πληροφόρηση από το Taxis (Στοιχεία μητρώου  επιχείρησης) με ημερομηνία εκτύπωσης την προηγούμενη της συναλλαγής
  •     Προσωποποιημένη πληροφόρηση από το Taxis (Στοιχεία μητρώου  νομίμου εκπροσώπου) με ημερομηνία εκτύπωσης την προηγούμενη της συναλλαγής ( Δεν απαιτειται σε περιπτωση Ατομικης Επιχειρησης )
  •     Ταυτότητα νομίμου εκπροσώπου εταιρείας ( Για την παραλαβη μόνο )
  •     Υπέυθυνη δήλωση του νομίμου εκπροσώπου (επικυρωμένη απο ΚΕΠ ή Αστυνομία ) οτι είναι ενήμερος για την αγορά /παραγγελία  (σε περιπτωση παραλαβης απο 3ο προσωπο η αποστολης εκτος εδρας ).
  •     Έγγραφο από τράπεζα που να επιβεβαιώνει ότι ο λογαριασμός είναι εταιρικός . ( Δεν απαιτειται σε περιπτωση Ατομικης Επιχειρησης )

Προσοχή θα πρέπει να γινει ολική εξόφληση της παραγγελιας σας για να ξεκινήσει η διαδικασία !!!  Η διαδικασία ισχύει αποκλειστικά για 1 Τεμάχιο. 

 

 

Με την εκκίνηση της διαδικασίας θα γίνει και η παραγγελία της συσκεύης σας σε περιπτωση που δεν υπαρχει διαθεσιμη την στιγμη της παραγγελιας σας. Η τιμη των προιοντων ενδεχεται να μεταβληθει σε περιπτωση που το προιον βρισκεται σε κατασταση Κατοπιν Παραγγελιας.

 

 

 

Η πληρωμή τιμολογίων βάση ΠΟΛ 1150, Άρθρο 39Α θα πρέπει να γίνετε αποκλειστικά και μόνο μέσω μεταφοράς απο εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό

Οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή δεν θα είναι αποδεκτή 

Βάση νέας οδηγίας του Υπουργείου Οικονομικών οι πληρωμές για τιμολόγιο θα γίνονται με  κατάθεσης σε λογαριασμό μόνο. Δεν είναι δυνατή η αποστολή με αντικαταβολή και η πληρωμή με μετρητά. 

Τελευταία Μοντέλα

Ολα τα τελευταία μοντέλα εδώ!

Καταπληκτικές Τιμές

×

Καταπληκτικές Τιμές

Οι πιο χαμηλές τιμές της αγοράς!

Εγγύηση

×

Εγγύηση

100% εγγύηση σέ όλα τα προϊόντα

Ποιότητα

×

Ποιότητα

Κορυφαία ποιότητα προϊόντων

×
×
×
×