Έκδοση Τιμολογίων βάση άρθρου 39Α

  • Σας ενημερώνουμε πως η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο του λιανικού και χονδρικού εμπορίου σε περίπτωση που η αγορά σας προορίζεται προς μεταπώληση θα πρέπει να ανοίξετε καρτέλα πελάτη χονδρικής. Σε περιπτωση ανιχνευσης δραστηριοτητας πωλησεων Ηλεκτρονικων ειδων - Τηλεπικοινωνιων η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αυτόματα. 

 

  • Για την έκδοση τιμολογίου θα πρέπει να ακολουθηθεί η παρακάτω διαδικασία.

    Μας αποστέλλεται ( μέσω e-mail )  τα έξης έγγραφα:

 

 

  •     Προσωποποιημένη πληροφόρηση από το Taxis (Στοιχεία μητρώου  επιχείρησης) με ημερομηνία εκτύπωσης την προηγούμενη της συναλλαγής

 

  •     Προσωποποιημένη πληροφόρηση από το Taxis (Στοιχεία μητρώου  νομίμου εκπροσώπου) με ημερομηνία εκτύπωσης την προηγούμενη της συναλλαγής ( Δεν απαιτειται σε περιπτωση Ατομικης Επιχειρησης )

 

  •     Ταυτότητα νομίμου εκπροσώπου εταιρείας ( Για την παραλαβη )

 

  •     Υπέυθυνη δήλωση του νομίμου εκπροσώπου (επικυρωμένη απο ΚΕΠ ή Αστυνομία ) οτι είναι ενήμερος για την αγορά /παραγγελία 

 

Προσοχή θα πρέπει να γινει ολική εξόφληση της παραγγελιας σας για να ξεκινήσει η διαδικασία !!!  Η διαδικασία ισχύει αποκλειστικά για 1 Τεμάχιο. 

 

Η επεξεργασία των στοιχείων σας καθώς και ο λογιστικός έλεγχος θα ολοκληρωθεί εντός 15 εργάσιμων ημερών και θα σας καλέσουμε για την τελική επιβεβαίωση. 

Με την εκκίνηση της διαδικασίας θα γίνει και η παραγγελία της συσκεύης σας αν δεν υπαρχει διαθεσιμη. Τα προιόντα δεν δεσμεύονται κατα τη διάρκεια της ολης διαδιακασίας και ενδέχεται η τιμή καθώς και η διαθεσιμότητα να μεταβληθούν.

 

 

 

Η πληρωμή τιμολογίων βάση ΠΟΛ 1150, Άρθρο 39Α θα πρέπει να γίνετε αποκλειστικά και μόνο μέσω μεταφοράς απο εταιρικό τραπεζικό λογαριασμό

ή σε περίπτωση παραλαβής απο το κατάστημά μας με εταιρική χρεωστική/πιστωτική κάρτα (με PIN)

Οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή δεν θα είναι αποδεκτή 

Βάση νέας οδηγίας του Υπουργείου Οικονομικών οι πληρωμές για τιμολόγιο θα γίνονται με χρήση εταιρικής κάρτας η κατάθεσης σε λογαριασμό μόνο. Δεν είναι δυνατή η αποστολή με αντικαταβολή και η πληρωμή με μετρητά. 

Τελευταία Μοντέλα

Ολα τα τελευταία μοντέλα εδώ!

Καταπληκτικές Τιμές

×

Καταπληκτικές Τιμές

Οι πιο χαμηλές τιμές της αγοράς!

Εγγύηση

×

Εγγύηση

100% εγγύηση σέ όλα τα προϊόντα

Ποιότητα

×

Ποιότητα

Κορυφαία ποιότητα προϊόντων

×
×
×
×